Karin Bruers


Boeken


2e boek
Bij uitgever Lebwoski gaat Karin Bruers haar 2e boek uitbrengen met als werktitel Honger Zomer. Deze komt uit medio 2017.


"Brigadier Oversteekmoeder"
Cabaretière Karin Bruers heeft een nogal ongebruikelijke handicap. Alles om haar heen verandert in absurdistisch theater. Bij alles wat ze aanpakt beginnen de zaken onmiddellijk te ontsporen en bizarre gebeurtenissen verstoren al gauw het alledaagse weefsel van de tijd. Die eigenschap heeft ze geërfd van haar moeder, een vindingrijke, non-conformistische vrouw die in haar eentje acht kinderen grootbracht in een Tilburgse volkswijk.

U begrijpt, de spreekwoordelijke goudmijn voor een schrijver. Tot nu toe verpakte Karin haar onnavolgbare verhalen in succesvolle cabaretvoorstellingen. Vanaf nu staan ze ook op papier. Het beste uit haar eerste vier voorstellingen, aangevuld met herinneringen aan een ongebruikelijke jeugd en andere merkwaardige voorvallen uit haar incidentrijke leven. Stuk voor stuk waargebeurd, aldus Karin. Want om dingen te verzinnen, daar heeft ze de puf niet voor.


Nu te koop!
Bestellen? Dat kan heel gemakkelijk bij boekhandels, online boekwinkels en bijvoorbeeld bij: Bol.com.Downloads:
extension_icon Recentie_Brigadieroversteekmoeder_De Morgen.pdf

spacer
Bruers_Brigadieroversteekmoeder_V2

Meer foto's

Klik op de onderstaande foto's voor een uitvergroting
karin_boek